400.000 nyaralók és apartmanok
Szállás
Nyaralása biztos kezekben van
Biztonságos foglalás
Legjobb ár garancia minden szállásra
Garantált a legjobb ár
Kiváló tanácsadás
Kiváló tanácsadás
Ügyfeleink megerősítik elégedettségét
Magas fokú ügyfél-elégedettség

Nyaralás nyaralóban vagy apartmanban

Közeleg a nyaralás, az év legszebb időszaka. A szállásokat tekintve számtalan választási lehetőség kínálkozik. A nyaralók, illetve az apartmanok kiváló, kedvező és rugalmas alternatívát jelentenek a hotelekkel szemben. Kifejezetten ideálisak gyermekes családok, csoportok, háziállattal érkezők számára, és a kettesben töltött szabadabb pihenéshez is.

A privát szálláshelyen töltött nyaralás előnyei

Az egyedi nyaralás egyre népszerűbb. Az ilyen típusú szállásoknak ugyanis sok előnye van. A pihenés e nyugodtabb formája lehetőséget kínál arra, hogy szabadon megtervezze a napot. Nem kell sorban állni a svédasztalos ebédeknél, azt és akkor ehet, amit és amikor szeretne. Nincs szomszéd, akit zavarnak a gyerekek. A kibérelt házhoz gyakran kert vagy terasz is tartozik, ahol sokkal kellemesebben töltheti el az estéket. Ráadásul sok helyen saját medencével vagy szaunával rendelkező, jól felszerelt nyaralók állnak rendelkezésre.

Ha nyaraló vagy apartman mellett dönt, akkor szabadabban, az igényei és kívánságai szerint tervezheti meg nyaralása napjait. A szállás az otthon megszokott kényelmét és felszereltségét nyújtja: fürdőszobával, nappalival, hálószobával, étkezővel, és az anyagi keretektől függően, ill. tetszés szerint további extrákkal.

Anyagi szempontból is kézenfekvőek az előnyök. Egy nyaraló vagy apartman személyenként legtöbbször kedvezőbb és nagyobb teret, privátszférát és kényelmet biztosít. Legyen az a Balti- vagy az Északi-tenger, a Földközi-tenger kedvelt olasz-, spanyol- és franciaországi célpontjai, esetleg Ausztria vagy Horvátország, nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szállást.

My CASAMUNDO

Itt találja a saját listáját,
az utoljára megtekintett szállásokat és sok mást!